ДНК има 34 преводи на 16 езика
премини към преводи

преводи на ДНК

BG IT италиански 3 преводи
BG PT португалски 2 преводи
BG DE немски 3 преводи
BG NL нидерландски 1 превод
BG SV шведски 2 преводи
BG DA датски 1 превод
BG CS чехски 1 превод
BG HU унгарски 2 преводи
BG VI виетнамски 1 превод