Consenso има 73 преводи на 16 езика
премини къмпреводи

преводи на Consenso

PTBGбългарски5 преводи
PTENанглийски4 преводи
PTESиспански5 преводи
PTFRфренски6 преводи
 • accord(n)[an understanding to follow a course of conduct]{m}
 • pacte(n)[an understanding to follow a course of conduct]{m}
 • entente(n)[an understanding to follow a course of conduct]{f}
 • consentement(n)[unanimidade]{m}
 • consensus(n)[general agreement, unanimidade]{m}
 • Consensus
PTITиталиански3 преводи
 • accordo(n)[an understanding to follow a course of conduct]{m}
 • approvazione(n)[unanimidade]{f}
 • consenso(n)[an understanding to follow a course of conduct, general agreement, unanimidade]{m}
PTDEнемски6 преводи
PTNLнидерландски7 преводи
PTSVшведски5 преводи
PTCSчехски5 преводи
 • souhlas(n)[an understanding to follow a course of conduct, general agreement]
 • Konsenzus
 • shoda(n)[general agreement]
 • soulad(n)[an understanding to follow a course of conduct]
 • domluva(n)[an understanding to follow a course of conduct]
PTPLполски3 преводи
PTDAдатски4 преводи
PTHUунгарски2 преводи
PTRUруски8 преводи
PTSLсловенски1 превод
 • dogovor(n)[an understanding to follow a course of conduct, general agreement]
PTJAяпонски7 преводи
 • 合意(n)[an understanding to follow a course of conduct]
 • 納得(n)[an understanding to follow a course of conduct](n adj)
 • 賛成(n)[an understanding to follow a course of conduct](n)
 • 総意(n)[general agreement](n)
 • 協心(n)[general agreement](n)
 • コンセンサス(n)[general agreement](n)
 • 一致(n)[an understanding to follow a course of conduct](n)
PTVIвиетнамски2 преводи