o resto има 16 преводи на 7 езика
премини към преводи

преводи на o resto

PT ES испански 2 преводи
PT FR френски 2 преводи
PT IT италиански 3 преводи
PT DE немски 3 преводи
PT NL нидерландски 3 преводи
PT SV шведски 1 превод