Kráľovná има 8 преводи на 7 езика
премини към преводи

преводи на Kráľovná

SL FR френски 1 превод
SL IT италиански 1 превод
SL DE немски 2 преводи
SL NL нидерландски 1 превод
SL PL полски 1 превод
SL DA датски 1 превод