Hipertext има 13 преводи на 13 езика
премини към преводи

преводи на Hipertext

HU ES испански 1 превод
HU FR френски 1 превод
HU IT италиански 1 превод
HU PT португалски 1 превод
HU DE немски 1 превод
HU NL нидерландски 1 превод
HU SV шведски 1 превод
HU CS чехски 1 превод
HU PL полски 1 превод
HU DA датски 1 превод
HU RU руски 1 превод
HU SL словенски 1 превод